Alla inlägg under mars 2011

Smf

Av linda - 26 mars 2011 09:35

känns som att den här dagen kan bli en kanon dag :)


trodde dock att kimpa skulle dyka upp lite tidigare så vi skulle hinna me en rid tur i de fina vädret, men så blev de inte men förhoppningsvis hinner vi med en tur i morron ist :)


Min lilla Maya sköter sig exemplariskt än så länge iaf :) alla hästarna brallade runt i hagen som några galningar i onsdags, så kommer maya i lugn galopp o byter galopp i vart tredje haha cool häst ! ;)


förutom hästar så har veckan varit en ganska "vanlig " vecka me jobb :)

trivs bra på jobbet o de känns så skönt :)


Självklart är de skönt me helg oxå, trevlig helg på er alla mina goa glaa vänner :)

Av linda - 15 mars 2011 23:48

Dax att vakna o inse att vi förstör våran jord me alla utsläpp, varningsklockorna ringer men vi fattar ingenting.. Naturkatastrofer inträffar, tusentals människor döda i japan, allt har förmodligen bara börjat, vi närmar oss 2012 o då ska väl jorden gå under om man ska tolka maya indianerna..


Skrämmande!!

Dax att börja leva i nuet o ta vara på de man har, inte låta någon dag gå till spillo!!


O de är ju så man får skämmas när man kolar nyheterna, tsunami / kärnkaftverk katastrof japan, inbördeskrig håller på bryta ut ute i värdeln o vad klagar man om här hemma?? jo att de är hål i vägen på E4:n...


skärpning!!


Själv ropar ja mayday mayday men de är inte för ja behöver bli räddad från någon katastrof utan de är för att ja försöker få in min häst från hagen ;)


Gonatt mina vänner i morron väntar en ny spännande dag

Av linda - 13 mars 2011 22:56

Tanken va att ja skulle hämta hem min nya stjärna igår, men kunde inte hålla mig, så ja for o hämtade henne på fredag kväll efter jobbet ist :)

Min nya prinsessa är ett sto f 02, gått 130 plac upp till 125 nationell, en riktig sötnöt, som verkar grymt cool.. :)


När hon kom så tyckte hon att alla maskiner va lite konstiga, inte alla hästar som träffat på ett ånglok förr :P men sedan va de som om hon hade bott här hur länge som helst, hon fann sig till rätta direkt..


Nu är hon o Fiffi bästa vänner, pajen är inte den muntraste för hon gillar inte konkurens men dom funkar kanon ihop alla fyra damer :)


Idag tog ja premiär turen, gick hur bra som helst. Så de här känns så spännande, har inte fattat att hon är MIN bara MIN :D så roligt att äga en egen storhäst som ja kan träna o tävla me :)

Mayday sto f 02

e. Mailaender eu. Dinard L



Förutom hästar har helgen även bjudit på en trevlig skoter tur me grillning, kikade på melodifestivalen o hängde sedan me camilla som skulle agera chaufför till byns grabbar, ja följde me som sällskap, men va så trött efter en hel dag me skoter o grillning att ja sommnade i bilen, så ja va inte till så mkt sällskap :P


Idag ha ja åkt lite lastbil o sedan varit över på en tårta hos grannen som fyller år.. :)


Näe nu äre dax att krypa till kojs för i morron väntar en ny arbetsdag :)


Nattinatt mina vänner  

Av linda - 7 mars 2011 18:57

Bävade inför denna helg som varit, ville men vågade först inte, sedan blev ja övertalad och tur va väl de, för tusan så roligt de blev :D


Fredagen gick ut på att vara chaufför vilket gick ganska så bra, dock hade jag o camilla en liten dust.. åka hem eller inte.. :P men fick ju med henne hem tillslut :P


Lördagen tillbringade jag i Långsjön tillsammans med dom bästa, blev en kanon dag / kväll :) tack alla goa glaa som gjorde den dagen /kvällen så underbar :)

Jag ler fortfarande :D


~*Jag vet att jag döljer en sanning att väntan inte leder nån stans, jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans... *~

Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards