Alla inlägg den 8 juni 2009

Av linda - 8 juni 2009 09:51

Då var första lagårds morronen avklarad, gick faktiskt riktigt bra. :) Funderar på att dra iväg till sollefteå en sväng nu, på min ledeiga stund :P måste köpa lite färg till min stuga så jag kan fortsätta med den, så att den blir klar någon gång, då jäklar blir de inflyttningsfest ;D

Sen ska jag åka iväg till Sidbäck och hjälpa till med inkörning :)


Såg filmen million dollar baby igår innan sängdax, en skrämmande känsla for genom kroppen, de var första gången som jag tänkte till och insåg vilken tur jag hade när jag åkte i backen på strömsholm, fatta hur nära jag kunnat skada nacken allvarligt.

För er som inte sett filmen, den handlar om en tjej vars dröm är att boxas. När hon väl får en tränare blir hon super duktig, vinner allt. Sedan ska hon köra en viktig tittel match, då blir hon träffad, faller och slår i nacken. Skadar nacken/ryggen och blir helt förlamad.


För er som inte hänger med på vad jag gjorde i strömsholm:

Min häst "flög i luften" bockade och skuttade, gick bra att sitta kvar ca 15m tills hon fick för sig att ta en 90 gradig sväng åt vänster, jag kommer ur balans, kläms fast mellan häst och sarg, fastnar sedan i stigbygeln, blir släpad efter hästen ca 10m under den färden han hon klilva på min nack/rygg. Jag hade tur, bara mjukdelarna som fick smällen, men fasen de hade kunnat gå illa ändå nu när man tänker efter.


Haha misstänker att jag har någon/några som spionerar på mig oxå ojoj vet inte vad jag ska göra, de är nästan skratt retande. Önskar att denne person pratar med mig direkt ist.

Vem vet jag kanske bara inbillar mig, men de som hände i går var ändå ganska klockrent. Gulligt, fullt, omoget, kontroll freak eller vad vet jag?! haha på ett vis äre ju lite roligt att * bryr sig så mkt om vad jag gör, men det kanske är dax att * ordnar upp sitt eget liv först...



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards