Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av linda - 11 augusti 2009 16:52

Jag, kim och Mli skulle bygga hage nere hos sidbäck idag, vilket slutade med att vi fick åka hem som tre dränkta kattar ändå var hagen inte mer än halvfärdig. Världens stört skur kom och dränkte oss, de regnade så mycket så man fick kallsupar när man andades :P

Men om de förblir upphåll nu, så ska vi försöka göra klart hagen i kväll :)


Hösten närmar sig med stromsteg nu och de känns overkligt att man inte ska börja skolan som vanligt i slutet av Augusti när jag och kim satt och pratade för någon kväll sedan sa hon att vi måste ju passa på att umgås nu innan skolan börja,

ja tänkte jag sen insåg ja plötsligt att de inte finns någon skola som väntar på mig till hösten.

Kommer sakna Nordvik jätte mycket och min underbara klass, fast jag undrar om alla mina klassisar kommer sakna mig lika mycket?!

Har nämligen hört att någon av mina fd klasskompisar har spridit helt sjuka rykten om att jag skulle ha slutat rida och håller inte alls på med hästar längre. Förstår absolut inte vem det är som har en sån livlig fantasi, förstår heller inte vad man får ut av att sprida sånna rykten?!

Förstår heller inte vart man fått de ifrån.


De var iaf de dumaste jag har hört, varför skulle jag ha 5 hästar + låna hem en häst till om jag inte tyckte de va roligt, låter väl inte helt rimmligt?!


Hoppas du som sprider dessa rykten ta reda på lite mer sanning nästa gång och kanske fråga mig först om jag fortfarande håller på med hästar.

Annars är du välkommen hem till mig och titta på dom själv..

Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards