Alla inlägg under augusti 2009

Av linda - 25 augusti 2009 18:37

Jaha då märks de klart och tydligt att busungarna var tillbaka hemma igen, när grannarna ringer och berättar att "visste du att du har en liten svart häst utanför stängslet"

BENITAAAAAAAAAAAAaa.......... @#^^*****@@@@@..............


hahaha.. Allt är alltså i sin ordning, hon har inte rymt en enda gång i sommar så jag trodde hon hade skärpt till sig men inte då..


Fasen va livet skulle vara mkt enklare om man inte behövde tänka på dessa förbaskade karlar... Gaahh.. man klarar sig inte utan dom, men fan heller inte av dom :P


I helgum verkar de iaf finnas någon osynlig lag, man kan byta partner lite hipp som happ me sin kompis hahah, visste inte att de funkade så men nu vet ja ;)


Har gått och blivit profersionell arbetssökande idag oxå;) hehe visst låter de fint:P va iaf på ett sånt möte, blev inte ett dugg klokare, men fick mig bra många skratt. Nissen som höll i de, borde ta jobb som "stand uppare" ;)


Funderar på att ta med mig mli på en deap talk uteritt me pajesen nu :)


Av linda - 24 augusti 2009 21:43

Tänk att de har tagit mig hela sommaren att komma ut på en cykel tur, men nu har jag äntligen lyckats :) Faktiskt riktigt skönt att bara trampa på och inte ha något direkt mål. Man hiinner tänka så mycket när man är helt själv och det är alldeles tyst..


Har även varit ute med Pajsii i kväll, vi tog en liten galopp runda, de var riktigt skönt att bara fräsa på uppför backarna men så wipps stog där plötsligt en älgkalv framför oss, pajen tvärnitadade och hennes hjärta slog så hårt att de hördes jätte tydligt, kalven lunkade iväg uppför backen och plötsligt ville pajsen efter, ingen bra ide´tyckte ja så vi vände om hem igen :P Fler ggr vände hon sig om och fnös, som att markera att i den här skogen vare inte älgen som var kung utan hon som var drottning ;)


Har även pysslat på med de andra hästarna en bra stund i kväll, satt i flera minuter inne hos bellona och benita och bara gossade med dom, skönt att ha dom hemma igen, även om jag funderar på att hitta en ny fodervärd.


nu blire dusch, sen funderar jag på att förvandlas till en soffpotatis.. :)

Av linda - 24 augusti 2009 12:12

24/8, de flesta börjar skolan idag, endel går till skolan med en klump i magen, andra tycker att de ska bli skit kul.


Jag hade oxå velat börja skolan idag, hippologerna börjar men utan mig, känns trist som faaan...


Nordvikarna börjar även de idag, önskar att jag hade haft ett år kvar.. Kommer alltid att sakna den skolan, att börja nordvik va det bästa valet jag någonsin gjort. Synd bara att tre år går så fort. Är helt värdelös på att hålla kontakten så kommer nog tappa många av mina fantastiska vänner som jag träffade där. :(


Har gått och blivit spelberoende oxå nu i dagarna, de finns ett sjukt trist spel på min telefon city bloxx heter de, ett totalt meningslöst spel som går ut på att man ska bygga hus/en stad, (stapla fyrkantiga hus delar på varann) och de har ja blivit beroende av hahah ligger på kvällarna och kämpar med att bygga, vill ju ha trofe´tak på alla husen haha, kan man hitta nå mer meningslöst att syselssäta sig med eller?





Av linda - 23 augusti 2009 19:41

Nu är mina små bustroll tillbaka, va och hämtade hem dom idag:) de första benita gör när hon kommer hem är att krypa under bommen på transporten, skutta ut genom dörren och sen iväg på egna äventyr;)

Bellona tog de lite lugnare :P


Elpha och Pajen såg måtligt glada ut över att få tillbaka sina snorungar ;)


Mli och ja har haft en mys kväll ute på min alltan, tacos och sedan kaffe me momma ;) Sen kom även winzelan och "yojnade" oss, hur faan de nu stavas:P


Nu vill vi hitta på nå skoj, någon som är sugen på att hitt på nå me oss är välkommen att höra av sig :)

Av linda - 22 augusti 2009 22:05

Roligt att ni komenterar mina inlägg. alltid lika skoj att se vilka som läser, ni får gärna fortsätta me det :)

Hoppas även att fler börjar läsa :)


vad kan man säga om den här dagen?! regning och trist kanske skulle passa in!!


Har jobbat med kossorna idag,, har gått super bra funderar på att starta ett jordbruk tsm med mli ;)


Har försökt haft en vettig diskussion med ..... idag, men som vanligt inte fått något vettigt ur henne, hon rabblar bara samma saker om och om igen, allt de som jag nu redan hört i närmare bestämt fyra år.

Varför skulle ja tro på henne nu, hon har lovat och lovat men gång på gång svikt.

medberoende skulle jag kalla de, när man får personförändringar och absolut inte fattar de själv.

Orkar inte tjaffsa längre, tror ändå inte på någon förbättring. Hoppet är ju visserligen de sista som över ge en men efter 1460 dagar känns de hopplöst.

Du säger att du inte förstår varför jag reagerar som ja gör, men snälla fatta lyssna på dig själv.

Men de finns ju alltid något bra med de dåliga brukar man ju påstå och visst kan jag väl se de i den här karuselln oxå.

jag har ju lärt mig att klara mig själv....................


Av linda - 21 augusti 2009 21:45

idag har jag varit tillbaka med patti till skolan :( Känns jätte tomt utan henne, ingen som lägger av brakskitar hela tiden eller stampar runt i boxen


Hade velat tävla åtminstonde en tävling till, hoppas att hon inte går med på allt för många lektioner, gör hon inte de så finns hoppet om att ja kan få tävla någon fler tävling i höst :D


Pratade me yannic om hästjobb idag när ja va där, hon skulle oxå hjälpa mig att kolla, får se vad som händer rätt som de är blire utanför sevarikets gränser :P


Lagårn krånglade en aning i kväll, ensilaget ville inte sammarbeta så nu är jag och mli helt färdiga....

Men de stoppade oss inte för att färga mlis hår igen :P

Hoppas på bättre resultat denna gång ;)


Av linda - 20 augusti 2009 23:12

Jag och mli (NÄHEÄ linda och mli umgås dom?) ;) vi begav oss iaf till solle idag för att klippa av mli håret, 1,5 dm kortare blev de ;) sen åkte vi och inhandlade ingridienser till flygande jackop och köpte varsin hår färg.


När vi kom hem färgade vi håret på varandra, jag färgade samma som innan studenten, mörkbrunt igen och hoppas på att inte solen snor all den här färgen oxå :P

Mli skulle testa sina vingar och slog på stort, ingen blondering denna gång utan en mörkare blond färg. Mitt hår blev jätte bra, som jag tänkt mig men mlis... ja de blev en aning grått hahahaha........... ;D

Men de är ju snyggt de me;) ser faktiskt mkt bättre ut när de "lagt" sig lite :)


När vi skulle ta in hästarna fick vi för oss att kolla om kims svampvetande stämde, så vi gick på svamp jakt.. och mycket riktigt.... vi hittatde ett hav av kantareller :)

Så känner ni er sugen äre bara att besöka min hage :)


Sen tog vi oss en gemensam rid tur på samma häst, stackars pajen fick konka runt på oss i skogen i jakt på blåbär :D men vi hittade typ inga :(


Nu ha vi varit ute på 1 timmes promm me prins ollonnäsa även kallad Rayo :)


Jag har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att jag verkligen förstår hur Hittler lyckades få ett helt land att styra honom.

De är ju helt sjukt hur en människa kan påverkas och förändras av en annan.

Fattar inte varför du låtsas som ingenting, vi fattar ju allihop vad de är som försegår.

Orkar inte bråka länge, bara jävligt besviken på att man än en gång blir lurad/sviken.

Du som var  helt underbar förut har nu förändrats till en av dom värsta....

Av linda - 19 augusti 2009 15:12

Brukar aldrig ha svårt för att sommna, men i natt hade jag de, låg vaken i flera timmar och bara tänkte.

Funderade ett tag på om jag skulle gå in och skriva lite här i bloggen, men de va jag för lat för :P

Folk skriver ju böcker till höger och vänster nu förtiden, kanske ska göra de jag oxå, en självbiografi, de är väl ett av de bästa sätten att utrycka sig och lätta på locket lite, ska spana vidare på de.


Har varit ledig idag, har inte gjort så mkt vettigt, bjudit på kaffe och varit ute på promm med prinsen, fundera på att plocka blåbär, men tro ja väntar tills mli kommer ;)


Har lovat broder att göra köttgryta idag, så får väl se hur den blir. Har aldrig gjort de förut så nu har man googlat runt lite, de ska typ vara lök och svamp i alla grytor har jag iaf kommit fram till och de äter ju självklart inte min kräsne bror så jag får väl slänga i något annat ist :P


I natt hade jag värsta blogginlägget i skallen, men nu är allt som bortblåst :(


En sak som ja fundera på iaf, de är vilka som läser min blogg, vore jätte skoj om ni skulle vilja göra ett litet avtryck, bara skicka en smileis eller så som komentar och skriva vilka ni är :)

Tycker de är super skoj att de finns någon/några som har koll på den och de är ännu roligare när man får komentarer, då känns de mer verkligt att det verkligen är någon som läser den :)


Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards