Alla inlägg under november 2009

Av linda - 7 november 2009 17:28

i dag slipper man laga mat, gud så skönt. Pappsen och Annette bjuder :) Förstår nu de vuxnas tjat om hur tråkigt de är att laga mat, för när man gör de varje dag, då blire lite tråkigt i längden. och de jobbigaste av allt är ju att komma på vad man ska laga, blir ju lätt väldigt enformig kost, eftersom ideerna innte riktgt sprudlar.


Sen får man se vad kvällen har att erbjuda, blir förmodligen bara en skön hemma kväll, kan ju vara skoj de med:)

Men jag vet någon i min omgivning som inte håller med riktigt på den punkten :P


Näe nu måste jag göra mig klar, kan ju inte bli sen till middagen :P


Hej svejs.. :)

Av linda - 6 november 2009 15:45

Nu jäklar hoppas jag att de går vägen, att jag har rätt vinkel i armbågen, bra tryck i stigbygeln, att balansen är där den ska vara så jag slipper smaka på strömsholmsgrus igen och att jag inte behöver uppsöka västerårs akut.....


Den 12/12 kommer jag igen, nu mer envis än någonsin, för nu jäklar ska jag klara de förbannade antagningsprovet.


De är ju tyvärr inte antagningsprovet till hippologen, det är däremot antagningsprovet för BIR

Biträdande ridinstruktörskursen som jag ska på :)

Så nu äre bara att hoppas att man har marginalerna på sin sida och att man är tillräckligt duktig för att komma in.

Hippolog är drömmen/målet, men BIR är ett delmål, en bit på väg de är Level 1 på "ridinstruktörs trappan"


Och om jag kommer in och klarar den kursen så har jag iaf fått mig mer erfarenhet och är en utbildning rikare, vilket innebär att jag är ett steg närmare min dröm att få jobba som RIDLÄARE :)



Nu ska jag ut med prinsen, sen blire att laga middag, blir Emmas middagstipps idag, "heta räkor med ris" jätte gott :)

Tyvärr kommer Camilla inget i helgen, hon hade oturligt nog gjort illa sig när hon var ute och körde en shettis :(

Men mli kommer ju iaf :) ska bjuda henne på middag, får se vad man får för betyg sen :)



RS, Ridskolan Strömsholm here I come again.... :D

Av linda - 5 november 2009 15:28

Jag luktar värre än en ko, men de är ju mysigt :P En sak jag funderat på de är när duschar bönder?

Jag tänker ju så här, ingen vitts att duscha nu när jag ändå ska till lagårn i kväll, och när jag kommer hem från lagårn tänker jag, ingen vitts att duscha nu när jag ändå ska tilll lagårn på morronen.. haha mysig tjej jag vet :P

Jag duschar ju faktiskt ändå när jag luktar tillräckligt illa :P haha..


Men de är ju liksom ändå ingen som luktar på mig, så de är ju ingen som kan klaga. Rayo´har faktiskt inte kommenterat min lukt hittils, kanske för att han inte luktar så mkt bättre ;) *va elak ja va där*


Finns det någon hag arkitekt här ute i cyber rymden btw?? ja blir gaaalen mina shettisar rymmer helta tiden, fast att jag byggt en super gullig hage, med ström och tre trådar i lagom höjd så springer de bara rakt igenom, med den där mammut pälsen känner de inte av strömmen, idag har jag jagat in dom i hagen 3 ggr hittils. :/

Rayo hjälpte mig en gång, åkte på skorna efter honom, när han satt av efter trollungarna :P


I morron verkar de som om jag får mkt besök:D både mli och camilla kommer förmodligen :D:D kul kul :)


Näe nu blire mat innan man ska bege sig till lagårn igen och spraya på sig liter mer ko doft :)


muuuhu


just de, måste ju berätta om att de spökar i lagårn oxå eller så kan oves kor konsten att flyga, när jag kom till lagårn i morse så hitatde jag tre kor på helt fel ställe, två på kalvarnas foderbord och en i kalvboxen, alla grindar var riktigt stängda, så hur kom de dit??

De är ett olöst mysterium...



Av linda - 2 november 2009 23:03

Hur svårt kan de vara att bara bestämma sig och tänka igenom innan man tar kontakt?

Har fått flera svar från olika familjer som vill låna Bellona och Benita, hittade en familj som verkligen lät kanoners, de hör av sig är super intresserad, sen helt plötsligt ändrar de sig bara och har kommit på att dom är nog inte ute efter fler hästar nu ändå, utan kanske till våren ist.. gaa j*vla puckon, faan va less jag blir.

Då har ja skrivit till de andra att jag verkar ha hittat en familj som passa åsså bara ändrar dom sig så här. Blir så jävla irriterad!!!!!

jag vill verkligen att mina små troll ska komma till någon som kan lägga ner mer tid på dom åsså är jag i behov av en boxplats till så jag kan låna hem en kille som jag ska få tävla och träna, men nu går ju alla planer åt skogen.

   Skönheten Bellona <3


Men men, förhoppningsvis hör fler av sig.


Har varit på dollar med mli, hennes mamma och syster idag :) inhandlade en massa urgulliga tomtar och julgardiner :) Men varför ska de vara så länge kvar till jul, vill ju julpynta redan nu :P

Fick även en "tomtepinne" av mli som ska få sitta i min blommkruka :)

sen har jag även hunnit vara på ridskolan, vi hade hoppning i kväll, och Jazz är ju bara för söt, vi "hoppade fram" på ett räcke som Kabina höjde för varje gång, han hoppade 1 m utan problem, sen höjde hon till 110 och då sket han på sig, fast att han har klarat de flera ggr förut, för varje galoppsprång vi närmade oss hindert "skakade" han mer och mer, ja kände nästan hur han tänkte jag vågar inte, jag vågar inte, jag klarar de inte HJÄLP, läskigt!!! haha lillkillen, men nä vi hade sänkt ner till 90 då gick de bra :)

De är nästan som om han fastnar  i ett våga inte trans, de är helt omöjligt att få han ur fläcken, han blir liksom stumm i galoppen och kommer inte framåt, han tar inte skänken och reagerar inte på spö.

I morron äre hoppspecial med honom, då jäkloar hoppas jag att han har tuffat till sig :P


Näe nu blire sängen, natti natti

Av linda - 1 november 2009 17:28

Krogen i all ära, men disco är fan inte min grej och hur smart är det av mig att gå ut när de är maskared och folk har klätt ut sig till läskiga robotar, starwars figurer och andra vidriga saker, jag höll på skita knäck, snacka om mardröm när Dart Wader kommer raglandes i mot en, helt utan kontroll på kroppen HJÄLP!!!

Helt enkelt inte min grej, tacka vet jag baren :D

Ingen kö, inga läskiga robot människor och inte dyrt jävla inträde.

  

Fasen vi köade i i en timme igår för att ta oss in, höll på kissa på mig, men att lämmna kön, fanns inte på världskartan då skulle man aldrig ha kommit in.

Jag påpekade till vaktarna att till nästa fest borde de ställa ut ett dass mitt i kön, men då bara skrattade de åt mig och sa - om du har tur så äru nog inne om en halv timme. Kul, tack så mkt !!


Blev iaf en god kebabrulle klockan två i natt ;) Kom fram en kille inne på krogen i går oxå som beundrade min traktor körning haha och han längtade tilll nästa år så han fick se mig köra igen, han blev helt överlycklig när ja sa att jag skulle ställa upp haha, har aldrig sett människan förut :P

Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards