Alla inlägg under september 2009

Av linda - 20 september 2009 20:31

Kom inte i säng förns efter klockan 5 i morse, tog sin lilla tid innan jag hade fått hem alla, körde som en jojo hela kvällen, först skjutsade jag pappa richard och mackan till bispgården, sen hämtade jag hem pappa, sen hämtade jag hem nicki och kattarina från sollefteå och sen åkta jag tillbaka till bispgårn igen och hämtade hem Richard och mackan.

Sen några timmars sömn innan man skulle iväg och jobba, så den här dagen har varit en aning tung.

är illla att det är jobbigare att vara chaufför än att själv dricka :P


Nu blire att krypa ihop i soffan och förvandlas till en soffpotatis, har en svag kännsla av att ja kommer inte hinna mer än ner i soffan så lär ja sova :P

Av linda - 19 september 2009 20:47

I dag är Linda en mycket ordentlig tjej, ist för att supa sig full och trilla in i dimman är hon städad och nyketer och tar hand om sina fulla familjemedelmmar som är på 50 års kalas :)

Kommer nog att få åka två vänder innan jag fått hem dom, för om ja känner passen och broder rätt vill de inte hem samma tid, de äldre brukar ju tröttna snabbare av någon konstig anledning.

Kan ju ha med åldern att göra eller så äre helt enkelt att dagens ungdomar har bättre erfarenhet ;)


Kindnappade mli påväg hem :) snabba ryck, hon hann inte ens äta upp sin pizza utan fick ta med den i kartongen:)


Av linda - 18 september 2009 18:31

I morse när jag stog och mockade, kom jag på mig själv, hur jag fungerar. Låter helt vrickat ja vet men vänta så ska ni få höra :P

Jag stog helt i andra tankar och kastade i den ena bajshögen efter den andra i kärran, när jag är klar i den ena boxen och påävg in i den andra, upptäcker jag va mkt rent spån jag hade öst i.

Rent automatsikt, tar jag hela bajshögen och hivar den, för de borde ju vara bajs hela vägen och på ställen där de ser rent ut däär kollar ja inte ens, för där borde de ju inte finnas något eller hur. men de är ju under där de verkligen gömmer sig en massa bajskottar.

alltså, jag ser altid de värsta jämt, är någonting lite fel, så förstorar jag upp de omedvetet åsså tror ja att de är värre än vad det är.

Och de jag inte har sett/de ja inte vet de må ja ju inte heller dåligt av, eftersom ja tro ju inte de finns.

Kanske låter lite luddigt de här nu när ja försöker föklara, men i morse känndes de bara så solkart, och de stämmde så sjukt bra :P haha


Förutom att jag har stått och analyserat mitt sätt att mocka har jag även hunnit med att hjälpa richard av med en traktor från lastbilen, de låter ju inte som om de skulle ta hela dan, men tro mig, att hjälpa richard med en liknande syssla de brukar ta sin lilla tid.

Han har iaf varit iväg och köpt 9 nya traktorer eller ja nya ta de på rätt sätt :P Åsså har han ju som tur ä en snäll lilla syster som skulle hjälpa honom att lasta av, vilket man hellst inte ställer upp på frivilligt, har varit med alldeles för många ggr redan och vet hur de slutar... alltid med kaos, en jävla massa svordommar och två sura syskon :P


Hur som hellst, gick de förvånandsvärt bra att få av traktorn från lastbilen efter bra mkt jokks, vill säga :P

men sen ska vi dra jävulskapet, de va ju någon slags halvbandar grunkamojs på den, sjävklart kränger ena bandet av och under äre ju punka på alla tre däcken, så styrningen va ju inte den bästa, så innan vi hade lyckats få den dit vi ville hade de tagit ca 3 timmar, under den tiden hade vi kört fast först med traktorn vi drog och sedan med traktorn som drog. Ja och richard va ju lika het och tokig som vanligt, Våran granne hade hört honom in, fast att hon hade dörren stängd så ni förstår ju då hur de är att vara en korkad syster och stå bredvid :P

Som tur va kom Morgan efter ett tag till undsättning, så jag kunde lämmna pojkarna med deras leksaker ifred och skjutsade iväg momma på affärn ist kändes säkrast så :)



Av linda - 16 september 2009 22:39

Ser att de är många som kikar in och läsar vad som står i min blogg, roligt tycker ja, och ännu roligare äre när ni gör avtryck iform av komentarer :) Såg i min omröstning att de finns personer som inte gillar att läsa min blogg, trist för er, men ni får gärna göra avtrycka och våga erkänna vilka ni är, vore roligt att veta :) Fast å andra sidan om ni inte tycker om min blogg, lär ni ju inte titta in fler ggr och då kommer ni ju inte att se de här inlägget.


Som de verkar nu så är det ju iaf stort avstånd mellan de som gillar min blogg och de som ogillar den och hoppas att de fortsätter så :) Jag skriver för min egen skull, och jag blir ännu mer peppad att skriva när jag får possetiva reflektioner:)


Har iaf kollat på sjön nu me mackan och broder, och de kanske inte är den bästa filmen att titta på när man redan är lite halv skraj för okända vatten :P

De finns en liten sjö en bit från oss, med en liten stuga mitt i skogen som vi brukar vara och fiska vid, några av er som läser förstår nog vilken jag menar för ni har varit med dit. Vilket fall som hellst så känns de som om de skulle kunna ligga någon ner pålad i den sjön oxå. läskigt.... Nu kommer jag absolut inte våga bada där, är ju redan rädd för att trilla i, rädd för att "gammelfarfars" gäddan ska bita mig, vore ju ännu otrevligare att bli ner dragen av ett lik :P

Av linda - 16 september 2009 18:14

Ja blir snart galen på mina små shettisar, de bara rymmer och rymmer hela tiden, men lite respekt har de allt för mig, behöver bara titta på mbenita så springer hon in i hagen igen.


Men efter att jag har fångat dom på korntegen. för tredje gången idag fick jag nog och burade in dom i stallet :P

måste nog skaffa ett bättre elagregat, för fjutt strömmen som är i de jag har  skiter de bokstavligen i och bara kryper under.

De är goa glaa shettisar de när de mår som allra bäst, när de får jävlas med matte så hon får hjärnblödning :P


Ni ska jga ut och rida Pajsen en sväng :)

Måste bara låta maten smälta lite först, gjorde supergoda köttfärsbiffar :)


Richards kommentar när ja sa att ja skulle göra biffar

- inte biffar, köttfärssås ist

men så gjorde jag biffarna ändå och hans kommentar va

- meh, vilka goda, vart har du lärt dig de här ;)


STOLT !!! ;)

Av linda - 15 september 2009 20:50

Idag har jag och pappa varit och tömt de sista från grönvall, känns trist att lämmna stugan ifrån sig, även om jag inte använt den så flitigt på sista tiden så finns det ändå många minnen där.

hittade en gammal teckning som jag hade ritat när ja va liten, och ja kände verkligen vilken typisk bild av linda de var.

De var ett hästhuvud, med en pratbubbla där de stog "Jag är sur, för jag är hungrig men får ingen mat" haha ;)


När ja kom hem tog ja mig i kragen och ringde till kabina chefen på sollefteå ridskola och fråga om de fanns någon möjlighet att jag fick börja rida där, jag själv hade väl tänkt mig hoppspecial, men Kaina hade andra tankar, hon tyckte absolut att jag skulle börja rida i ryttarsattsningen, de är där man specificerar sig mer mot tävling, till för de duktigare ryttarna som de vill sattsa lite extra på, som jag förstog det :) så de låter ju spännande, min första lektion blir nästa måndag :)

Börja med att rida ridskolanshästar och sen tänkte ja ta med mig pajen :)


Red pajsen i kväll och hon var ovanligt trevlig, visade inga sto fasoner alls :P jätte mjuk och fin att rida, lyssnade super bra :) shiit vilken häst matte har :)


Har även hunnit vara ute på en liten promm med prinsen, men den blev kort för han haltade, vete tusan varför, men eftersom de är pipschäffer i honom, skulle de inte förvåna mig de minsta om han kanske hade fått ett myggbett på trampdynan eller så :P

Av linda - 14 september 2009 18:33

Då vare måndag igen, ny vecka nya möjligheter possitiva tankar så säg :p

Prinsen har anlänt, så nu blire prommenad med honm innan jag ska ut med hästa pollen :) Hade tänkt ringa kabina idag, men har inte lyckats med de än, är ju sugen på att börja rida igen, känns nästan lite nervöst, är ju länge sedan sist som man gick på ridskola nu :P

Känns som om de kommer vara svårt att matcha de med nordvik, för där finns de bästa lärarna och de bästa hästarna :) saknar dem jätte mkt :(


Dra upp smilebanden och tänk possetivare så ska vi försöka få ut de bästa av vardagen är min nya plan framöver :)


Nu blire på me vintermössan, för de nalkas kyla utanför dörren :P

Av linda - 13 september 2009 13:49

Mli har återuppstått, trodde ett tag att hon hade sommnat in, för hon var jätte tyst, vilket är ganska så ovanligt:P

Tänkte att en veckas hårt jobb, hade tagit knäcken på henne, men så nalkades de ju fest och vem dyker inte upp då om MLI :)

Vi drog iaf iväg till Ärsta parken i går, på rockabilly fest :) Ebenholts slappers och Hannibal lector group spleade + den här killen som vann mix megapols talang jakt :)

Grymt bra musik, rockabilly I LOVE men de var desvärre lite folk tomt :( men men vi gjorde de bästa av situationen, gick in i dimman, twistade loss värre än en resele raggaren och halkade på svampar hahah :)


Nu har mli fått en lite annorlunda ide´hon vill åka traktor runt sjön ;) får se vad som händer med de:P


Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards