Alla inlägg under september 2009

Av linda - 11 september 2009 22:38

Då vare fredag igen då, och dax för fredagsmys, men jag har dessvärre ingen att mysa med, så de blev en alldelse ensamm hemma kväll i tv soffan.

Richard är inte hemma, och Rayo är hos mamma så då blev man själv kvar.


Jag tror att jag har hammnat i någon slags 19års kris, de brukar ju komma kriser när man bli äldre, men för mig började de tidigt.

Har aldrig haft någon "tonnårs deprition" tidigare, men så dyker den upp nu på mitt sista tonnårs år.


Jag börjar få pannik, jag vill så mkt men gör så lite. Tiden bara rinner iväg medan jag trampar vatten, känns som om jag bara gör allt jag måste för att överleva, sen händer de liksom inget mer.

Framtiden känns hopplös, vet egentligen inte varför med de känns bara så.

Deprissoner brukar ju ibland smyga sig på människor utan att de riktigt går att förklara.

När ja läste psykologi A upptäckte jag så mkt skrämmade saker som stämmde överens helt med mig, mitt liv och min omgivning, skulle vilja läsa psykologi B oxå, man upptäcker faktiskt väldigt mycket intressant om man börjar rota i det undermedvetna :)


Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt, eller vad som ska behöva hända för att jag ska vakna upp och ta tag i mitt liv, sluta drömma och försöka förverkliga istället.


Jag har verkligen kört fast, jag måste ha hjälp för att komma lös.


Av linda - 10 september 2009 22:04

De är spontana grejer i livet som gör livet värt att leva :)

Kom in från stallet igår, när richard säger "haru lust att åka till falköping och hämta en axel till traktorn?"

SJÄLVKLART!! svara jag:)

Så hipp som happ drog jag och pappa iväg, pappa körde till tönnebro och sen tog ja över och körde ner till Götene, och vem är den första man får se när man kliver ur bilen om inte ...... haha ;) lika snygg som vanligt, fast mannen är ju fasen alldeles för gammal för mig nu;) men titta får man ju;)


fikade där och sen blev de sängen, pappa väckte mig i 06.20 morse och frågade om ja ville sova vidare? haha vilken dum fråga:P så jag låg kvar i min säng och trynade medan han åkte till falköping och hämtade axeln, sen pockade han upp mig på väg tillbaka:)

Tore visade mig en av sina stoltheter, en gammal lockomobil och skulle bums ha ett kort på mig och den tsm innan vi fick åka vidare:P alltid lika rolig den gubben:P träffade malin och hennes pojkvän oxå, till min förvåning hade männsikan två barn nu haha, vilken koll ja har :P


när vi hade på börjat våran resa hemmåt bestämde vi oss för att åka in i lyrsta, så jag skulle kunna få äta min älsklings pizza som bara finns där ;)

och sen raka spåret hemmåt.

pappsen körde till tönnebro och ja resten.

En riktigt rolig liten roadtripp fick jag och pappsen, alltid så jävla roligt att göra spontana grejer:)


Älskar västergötland, skulle kunna flytta dit i morron, när vi kom hem fråga pappa om de känndes skönt att vara hemma, njae svara ja. han vet att ja vill bo där nere, de är där jag hör hemma.

Av linda - 8 september 2009 17:31

Blev grymt förvånad när ja skulle logga in förut och upptäckte att bloggsidan inte rikitgt var som den bruka.

Tro ja försökta skriva in IP adressen tusen ggr bloggagratis.se och ändå kom ja in på bloggplatsen.se haha ibland äre ju nästan så man skämms över hur trög man är ;)

Får se vad den här sajten har att erbjuda nu då, tyckte ju inte att de var så stort fel på den gammla:)


Har vare till grönvall med pappa idag och tömt nästan hela huset, känns trist. okej om vi själva hade valt att sälja de, men nu äre ju inte riktigt så.. :(


Tänkte ut och rida en sväng nu innan klockan blir 8 så hinner man kika på idol oxå :)

Av linda - 7 september 2009 22:50

Idag känns de faktiskt som om man har gjort lite nytta:)

Städat min stuga, tvättat en massa tvätt, hjälpt momma och varit i lagårn:)

Att vara i lagårn va ju helt klart roligast :) Ove har tagit in alla ungdjuren nu åsså har han fått en ny liten charmig kalv:) den är ju bara för sööt, skulle kunna ta med mig den hem, bara sitta och gossa :)

Men med alla djuren i lagårn tar de lite längre tid nu, så jag hann inte med någon ridning i kväll :( de är ju bajs att de ska bli kolsvart så fort :(

Önskar jag hade en paddock med belysning:) eller varför inte ett ridhus:)

Försökte övertala morgan och richard att de vore väl bättre att bygga ett ridhus ist för en verkstad, men de höll inte med :(


funderar på att kolla om jag kan läsa historia A på distans, sugen på att söka in till polishögskolan nästa år, känns som om man måste ha någon reserv plan om man inte kommer in på hippologen nästa år heller.


Har oxå planer på att börja rida på ridskolan igen, vore faktiskt riktigt skoj:)


Nu funderar jag på att hoppa ner i sängen, ska sova inne i broders hus i natt, för min kära granne kommer klockan 7 i morron och ska gräva utanför mitt hus, tänkte att de hörs nog lite mindre om ja sover här inne :)

Natti natti

Av linda - 7 september 2009 13:21

Att börja blogga var ju både bra och dåligt, om man skulle fråga mina nära och kära här hemma som inte förstår sig på bloggningen riktigt så tycker dom nog att de är de dumaste jag har gjort, för nu är jag ju som lite beroende av det här, vilket resulterar i att jag inte riktigt är lika aktiva med alla andra tråk sysslor längre, som städa tvätta osv :P

Tänkte iaf försöka vara duktig och hjälpa momma att kratta ihop gamm gräset idag så slipper hon snubbla i de när hon bumms ska gå den vägen med smulan. :) Har man gått den vägen i 90 år, så måste man ju självklart fortsätta ;)

Tänkte oxå försöka ta tag i tvätthögen idag, innan den kommer me i guiness reckord bok :P


De är jätte roligt att se att de är så många som läser min blogg, blir riktigt glad, alltid lika skoj med kommentarer oxå :) fortsätt gärna med de:)




Av linda - 6 september 2009 14:24

Då har ännu en rolig helg  gått mot sitt slut. Super rolig fredag, underbar lördag åsså den trista söndagen.

söndagar känns alltid så trista, varför ska alltid de roliga ta slut så fort?


Får se vad den här veckan har att erbjuda nu då, hoppas på något intressant. :)


Kim och mli ha varit hos mig hela helgen, alltid lika skoj :) vi tre är dem bästa ;)

synd bara att kimpen ska bo sååå långt bort, va ju som så mkt lättare när vi var grannar :)

Men å andra sidan äre ju så mkt roligare att träffas när de har gått ett tag sen man sågs sist. Finns ju så mkt att prata om då oxå ju ;)


Vi diskuterade igår om vi skulle tattuera in något gemensamt alla tre, och kom fram till att vi borde tattuera in tre delar som hör ihop, så när vi är tillsammans är tatueringen fulltalig :) ÄKTA VÄNSKAP:)


Kollat på ice age tre idag igen tsm med dom, de skrattade nog lika mkt som ja gjorde :P

Kom fram till att jag är siid (hur de nu stavas:P)

Kim den äventyrslystan vesslan buck, men vem tusan vare mli skulle va??

(som vanligt me mitt dåliga minne, kommer knappt ihåg va ja heter längre :P)


Hade på tal om annat värledns konstigaste dröm inatt, drömde att jag fick barn?!! omg, haha blev struligt värre, känndes som drömmen skulle kunna vara sann, så de är bäst att passa sig, tro inte riktigt man är redo för några små, skrikande varelser än:P


Nu ska jag fortsätta öva mina gitarr skills hade jag tänkt, bäst att passa på när de inte är nå folk inne ;)



Av linda - 5 september 2009 13:11

Då har man varit på besök i underbara jönsel igen då, älskar den byn :)

Dans på kullbergs, ja vad säger man om de, Lassestefanz för all del men hade inte vare för att de va i jönsel hade jag nog inte åkt :P


De är ju nå speciellt med glesbyggden där uppe ;)

Gick faktiskt riktigt bra att dansa om ja får säga de själv, vet dock inte vad mina partner skulle svarat på den frågan ;)

"mitt i dansen och min kommentar är, ursäkta men dansar vi bugg eller foxtrott nu?" hahaha då kanske ni förstår själv vilken talangfull person jag är;)


man träffade mkt trevligt folk, haha bland annat en dansk farbror som jag snackade med bara för att han var från danmark trodde jag ju självklart att han skulle känna någon som varit med på paradise hotel haha :P

vadå, danmark är väl inte större än jönsel? :P


Min nya grej ska bli att dissa haha, visst är jag en underbart trevlig och snäll tjej?!

Ibland är det faktiskt riktigt roligt, vissa förtjänar en diss och då äre extra skoj, sen äre ju självklart inte lika roligt att få en diss själv :P


Håller på att leka FBI på facebook nu, såg en människa igår som jag bara måste få veta vad han heter, mina spår så här långt är att jag tror han bor i junsle:P GRATTIS LINDA!!!


Av linda - 4 september 2009 13:35

Mli min lilla sötnöt, ringde och flirtade stenhårt i dag, självklart hade hon en baktanke med att vara så gullig, hon ville ha skjuts till helgum :)

Hennes gröna vrålåk har gått och blivit lite låghallt, eller man kanske ska benämna de som benbrott :P


Snäll som jag är åkte jag dit och hämtade henne :) Blev även bjuden på gofika så man kanske måste göra om de fler ggr :P


sen åkte vill till ica för att inhandla litte tillbehör inför kvällen, sockerdricka och energidryck :P "undra vad vi ska ha de till??":P


Nu sitter vi och funderar på om vi ska börja grogga lite, måste ju värma upp inför Lassestefanz på kullis :D

Presentation

Omröstning

har du avlagt några nyårslöften?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ett avtryck i vardagen


Ovido - Quiz & Flashcards